Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug ligt tussen Hellendoorn en Holten en biedt vergezichten over grote golvende heidevelden, zandverstuivingen en uitgestrekt bossen. Een bijzondere flora en fauna waar veel aandacht aan wordt besteedt om dit in stand te houden. Het gebied van ruim 35 vierkante kilometer valt onder het beheer van Staatsbosbeheer. In het nationaal park worden tal van op de natuur gerichte activiteiten georganiseerd, zoals georganiseerde excursies. Men kan hier ook heerlijk wandelen, fietsen, mountainbike en paardrijden. Bij de verschillende horecagelegenheden kan men even uitrusten. De kinderen zullen het leuk vinden om de Speelbosroute te volgen, onderweg kunnen ze lekker klimmen, klauteren, slingeren of schommelen. Het Dierenvriendjespad is een tocht waarbij de kinderen al spelend de natuur van de Sallandse Heuvelrug ontdekt. Of speel de Sallandse Heuvelruggame, een spannende PDA speurtocht.

Sallandse Heuvelrug
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Sallandse Heuvelrug

Wil je op vakantie in de buurt van Sallandse Heuvelrug of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Sallandse Heuvelrug liggen. Makkelijk overnachten bij Sallandse Heuvelrug binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.