Schiermonnikoog

Heel Schiermonnikoog is een Nationaal Park. In het Bezoekerscentrum wordt informatie gegeven over de mogelijkheden om de natuur en cultuur van het gebied op een speciale manier te beleven. Er is een uitgebreid net van wandel- en fietspaden en er zijn maar weinig delen van het eiland afgesloten, onder het motto: de natuur is van ons allemaal. De flora en de fauna van Schiermonnikoog is heel rijk en gevarieerd. Er komen op het eiland meer dan 300 vogelsoorten voor, vele honderden plantensoorten en aan het strand kan men meer dan 100 verschillende schelpensoorten vinden. Er groeien zelfs negen soorten orchideeën op het eiland. Het is heerlijk om met je haren in de wind over het strand te lopen en de modder van het wad te ruiken.

Schiermonnikoog
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Schiermonnikoog

Wil je op vakantie in de buurt van Schiermonnikoog of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Schiermonnikoog liggen. Makkelijk overnachten bij Schiermonnikoog binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.