Utrechtse Heuvelrug

De bossen op de Utrechtse Heuvelrug hebben zich inmiddels ontwikkeld tot interessante ecosystemen, vogels, insecten, varens en paddenstoelen hebben hier een prima habitat gevonden. Zelfs de havik en buizerd voelen zich hier goed thuis. De ree en de vos zijn vaste bewoners van het gebied en de dassenpopulatie breidt zich uit. Een gevarieerde flora en fauna dus. Er zijn ook veel vennen, stuifzanden en heide. Vooral langs de Leersumse Plassen vindt men veel natte heidevelden. De verschillende landschapstypen bieden de bezoeker telkens een ander beeld, maar het is allemaal even mooi. Er is hier veel ruimte voor rustige vormen van recreatie en een uitgebreid aanbod aan wandel-, fiets- en ruiterroutes. De vele kastelen, fraaie landhuizen, pittoreske dorpen en mooie steden bieden ook de cultuurliefhebber een ruime keus. Ga ook eens langs bij een van de schaapskooien.

Utrechtse Heuvelrug
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Utrechtse Heuvelrug

Wil je op vakantie in de buurt van Utrechtse Heuvelrug of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Utrechtse Heuvelrug liggen. Makkelijk overnachten bij Utrechtse Heuvelrug binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.