Veluwezoom

Het Nationaal Park Veluwezoom is het oudste Nationale Park van Nederland. Met ruim 5000 hectare aan bossen, heide en zandverstuivingen, is het tevens één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden. De Veluwezoom is een perfecte locatie om te wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden. Bij het bezoekerscentrum Veluwezoom kan men hier alle informatie over krijgen. Statige landgoederen geven de omgeving een bijzondere entourage en de kans dat men in het gebied een Schotse Hooglander, een wild zwijn of edelhert tegenkomt is aanwezig. Een fototoestel meenemen is dus wel een aanrader. Ook een belangrijke trekpleister is de bijna 90 meter hoge Postbank. Vanaf hier heeft men een schitterend uitzicht. In het Nationaal Park Veluwezoom worden verschillende activiteiten georganiseerd, uiteenlopend van speurtochten tot boomgaardspelen. De kinderen zullen zich zeker prima vermaken op de Veluwezoom, er zijn veel mogelijkheden om lekker te ravotten. Eigenlijk is de Veluwezoom een perfecte plek voor een dagje uit met het hele gezin, de natuur, de kinderboerderijen, sportieve activiteiten, musea en leuke speeltuinen zorgen voor een onvergetelijke dag.

Veluwezoom
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Veluwezoom

Wil je op vakantie in de buurt van Veluwezoom of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Veluwezoom liggen. Makkelijk overnachten bij Veluwezoom binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.