Zuid-Kennemerland

Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een nationaal park in de provincie Noord-Holland ten westen van Haarlem. Het ligt dus midden in de Randstad, maar als men door de prachtige natuur van Zuid-Kennemerland loopt, dan zou je dat niet zeggen. Het gebied is enorm rijk aan bijzondere planten en dieren. In het gebied ligt het prachtige historische Landgoed Duin en Kruidberg en van hieruit worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ruiters zijn welkom in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, net zoals wandelaars en fietsers. De kinderen zullen het leuk vinden om de Schatkistroute te lopen of de speurtocht door het Diorama te doen. Jaarlijks vinden vele bezoekers hier rust en ontspanning, heerlijk genieten van de mooie natuur of om lekker te zwemmen en te genieten van het mooie weer. Het 3800 hectare duingebied is groot genoeg om een lekker plekje uit te zoeken.

Zuid-Kennemerland
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Zuid-Kennemerland

Wil je op vakantie in de buurt van Zuid-Kennemerland of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Zuid-Kennemerland liggen. Makkelijk overnachten bij Zuid-Kennemerland binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.