De Veluwse Bron

Midden in de mooie natuur van Emst ligt de Veluwse Bron. Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen, de omgeving werkt hier zeker aan mee. Het wellnessresort ligt op een groot landgoed en biedt meer dan 9000 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten. In het hoofdgebouw zijn een aantal unieke mogelijkheden, zoals het compleet Oosterse badhuis met hamam, een uitgebreide rasul, een ware gletsjergrot, een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad. In het wellnessdorp vindt men een Wildobservatie sauna, een Veluwse sauna, een Pakistaanse Zoutmijnsauna of een compleet Kelo-saunadorp. Zoveel bijzondere mogelijkheden zijn zeer uniek. Op het buitenterrein liggen nog een aantal baden, zoals een ruim zwembad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad. Dit ligt allemaal rondom het mooie meer met het borrelende zuivere water. Neem eens een heerlijke beautybehandeling of massage of geniet van het culinaire aanbod.

De Veluwse Bron
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Veluwse Bron

Wil je op vakantie in de buurt van De Veluwse Bron of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Veluwse Bron liggen. Makkelijk overnachten bij De Veluwse Bron binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.