GochNess

Net over de grens bij Nijmegen ligt in het Duitse Goch het water- en saunalandschap GochNess. Het waterlandschap biedt een ruim aanbod aan spetterplezier voor het hele gezin. Hier kan iedereen zich uitleven met zwemmen, stoeien, spelen en andere waterpret. Stap bijvoorbeeld eens in de Lazy River of op de waterglijbaan. Heerlijke whirlpoolbedden, een groot terras, een gazon, een eigen strand, grote speeltoestellen, een regengrot, een waterkanon maken het aanbod ruim genoeg om er een leuke dag van te maken. Zelfs voor de kleintjes is er een speciaal zwembad. Sportievelingen kunnen een duik nemen in het 25 meter wedstrijdbad. Liever helemaal niets doen, alleen maar relaxen? Dat kan ook bij GochNess. Hiervoor stapt men gewoon de sauna en het wellness deel binnen. Zeven sauna’s, een stoombad, een naaktstrand met comfortabele stoelen, zwembad, ontspanningsruimte, zonnebanken, massages, schoonheidsbehandelingen en een uitgebreid culinair aanbod maken van dit deel een waar ontspanningsoord. Dus waar men ook voor kiest, GochNess maakt uw dag genieten compleet.

GochNess
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van GochNess

Wil je op vakantie in de buurt van GochNess of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van GochNess liggen. Makkelijk overnachten bij GochNess binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.