Sanadome

In Nijmegen vindt men het prachtige thermenlandschap Sanadome. Hier kan men genieten van de zon in een comfortabele ligstoel in de thermtuin of heerlijk dobberen in het thermale water. Een bron van ontspanning en een weldaad voor lichaam en geest. Het unieke zoutwaterbad waarin men blijft drijven, de stoomkamer en de whirlpool zorgen voor de rest. Badkleding is verplicht in het Thermenlandschap en vanzelfsprekend ook in één van de vier restaurants. Tussendoor kan men even genieten van een koel drankje of een hapje op het terras van de Spa Lounge Breeze. Er zijn verschillende beautysalons waar men diverse behandelingen kan krijgen, zoals massages, Hamam, gezicht- en duo behandelingen. Sanadome staat voor ontspanning en culinair genieten en even bijkomen van het dagelijkse drukke leven.

Sanadome
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Sanadome

Wil je op vakantie in de buurt van Sanadome of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Sanadome liggen. Makkelijk overnachten bij Sanadome binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.