Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen, is niet alleen een thermaalbad, er is nog veel meer. Sauna’s, rustruimtes, Kneippbaden, een beautycentrum, een kuurcentrum en een fysiofitness maken van Thermaalbad Arcen een compleet ontspanningsoord. Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan het mineraalwater van circa 36 graden dat opwelt uit een 892 meter diepe bron. Dit water heeft een heilzame werking en de aangename temperatuur laat alle spanning uit het lichaam wegvloeien. De unieke samenstelling van het water met fluoride, jodide en ijzer doet de rest. Zowel in de zomer, als in de winter is het hier heerlijk vertoeven. De buitenbaden zijn het hele jaar door geopend. Een professioneel team staat klaar om uw ontspanning te verzorgen. Het Thermaalbad ligt in een zeer fraaie omgeving, deze is de moeite waard om ook eens te verkennen.

Thermaalbad Arcen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Thermaalbad Arcen

Wil je op vakantie in de buurt van Thermaalbad Arcen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Thermaalbad Arcen liggen. Makkelijk overnachten bij Thermaalbad Arcen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.