Thermae 2000

Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul is met zijn circa 60.000 vierkante meter één van de grootste wellness centers van Nederland. In deze unieke ambiance kan men heerlijk ontspannen en genieten van het mineraalrijke water uit de eigen bronnen van Thermae 2000. Boven op de Cauberg vindt men vele mogelijkheden om nieuwe energie op te doen. Bijvoorbeeld in de binnen- of buitenbassins met whirlpools en waterstraalmassages of in het uitgebreide saunalandschap. Stoombaden, eucalyptussauna’s, hout gestookte buitensauna, een Bio sauna, Finse blokhutsauna’s en een Tulisauna staan tot uw beschikking. Er zijn regelmatig open activiteiten waaraan men kan deelnemen. Kortom: Thermae 2000 heeft alles voor handen waarmee men volledig tot rust kan komen en het thermale water is ook nog eens goed voor de spieren en gewrichten.

Thermae 2000
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Thermae 2000

Wil je op vakantie in de buurt van Thermae 2000 of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Thermae 2000 liggen. Makkelijk overnachten bij Thermae 2000 binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.