vakantieparken Midweek

Midweek weg op vakantiepark

Heb je een week vrij, maar wil je ook tijd overhouden om even thuis te zijn, dan is een midweek weg de beste optie. Er even heerlijk tussenuit: een midweek weg, waar je verblijft in een bungalow of een vakantiehuisje. Waar dat vakantiepark zich bevindt bepaal jij natuurlijk helemaal zelf, want er zijn er honderden waar jij uit kunt kiezen. Zo heb je een midweek weg vakantiepark voor kinderen, met activiteiten, maar ook rustige parken waar je heerlijk kunt wandelen. Denk ook eens aan een dagje naar een leuke plaats in de omgeving van het bungalowpark, zo zit je tijdens de midweek niet de hele dag in jouw bungalow of vakantiehuisje, maar zie je ook wat van de omgeving.

Rustige omgeving of een druk vakantiepark

Voor jouw midweek vakantiepark heb je immens veel verblijfsmogelijkheden. Nu is het natuurlijk de vraag of je wilt verblijven in een rustig vakantiepark met in een natuurlijke omgeving of een druk bungalowpark met volop activiteiten voor de kinderen. Beide zijn geweldig, maar het ligt aan de samenstelling van jouw groep voor welke je uiteindelijk zult gaan. Kies eens voor de Nederlandse kust, waar je een heerlijke strandwandeling kunt maken. Liever sportief bezig zijn? Ga mountainbiken in het Limburgse heuvelland, waar je jezelf volledig kunt uitleven in de bossen. Na deze tocht plof je weer heerlijk op de bak van je bungalow of vakantiehuis, een ontzettend rustgevend idee.

Chalet, bungalow of vakantiehuisje

Drie plekken om tijdens jouw vakantie te verblijven, met elk zijn eigen kenmerken. Elk van de accommodaties heeft alles dat jij nodig hebt voor een zorgeloze midweek weg. Wil je op vakantie met een grotere groep, dan voldoet een vakantiehuis vaak beter aan de verwachtingen. Ook voor groepsaccommodaties waar jij een midweek wilt verblijven, kun je direct verder scrollen. Hieronder kun jij namelijk alle vakantieparken vinden waar jij een midweek kunt verblijven. Extra handig: selecteer de data en zie direct de totaalprijs. Ga je liever een weekendje weg, een week weg of twee weekjes weg? Wijzig dan de periode.

Toon meer informatie Toon minder informatie
2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Midweek
27-11 (4 nachten)

Aanbieding
€ 202,00
Verplicht
€ 21,76
€ 223,76

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.