vakantieparken Antwerpen

Vakantieparken Antwerpen

Er zijn niet veel vakantieparken in de provincie Antwerpen. Er zijn genoeg bungalowparken waarvandaan de provincie Antwerpen goed te bezoeken is. De provincie Antwerpen is gelegen in Vlaanderen, het Nederlands sprekende deel van België. Ten noorden van de regio ligt de provincie Zeeland en Noord-brabant van Nederland en ten zuiden grenst het aan de regio Vlaams Brabant. In de provincie Antwerpen kan je genieten van cultuur, natuur en gezelligheid. In Antwerpen zijn veel wandelgebieden en uitgebreide fietspaden. In tegenstelling tot de Ardennen is het in deze regio vlak en daarom goed begaanbaar voor fietsers en wandelaars van alle leeftijden. Naast het uitgebreide netwerk van fietspaden zijn er ook verschillende thema fietstochten te maken, zoals de Asperge-, Trappisten-, Kastelen-, Smokkelaars- of Diamantentochten.

Antwerpen stad

Een stedentrip vanuit je vakantiepark in Antwerpen naar de stad Antwerpen is ook altijd een leuk uitstapje. Antwerpen kent diverse bekende blikvangers. Treinreizigers worden bij binnenkomst direct geimponeerd door het bijzondere Centraal Station. Direct naast het station bevindt zich de Zoo van Antwerpen. Via de Keyserlei, Meir en de Groenplaats komt je bij de schitterende Onze Lieve Vrouwe Kathedraal. Vlak bij de Schelde vind je het Nationaal . Een andere trekpleister die al vele jaren toeristen naar Antwerpen trekt, is de Vogeltjesmarkt.

Mechelen

Mechelen is naast Antwerpen de andere grote stad in de provincie. Mechelen, dat in het Frans Malines genoemd wordt, ligt tussen de steden Antwerpen en Brussel in. De stad heeft iets minder dan honderdduizend inwoners en is daarmee een stuk kleiner dan Antwerpen. Ondanks dat het toerisme een stuk is minder dan Brussel of Antwerpen, is de stad zeker de moeite waard om te bezoeken vanuit je bungalowpark in Antwerpen.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.