vakantieparken Namen

Vakantieparken in Namen

De provincie Namen bestaat voornamelijk uit grote en kleinere valleien, het wordt niet voor niet soms het ‘land van de valleien’ genoemd. Een huisje op een vakantiepark betekent dan ook vaak mooie uitzichten en een schitterende omgeving. Een fraai uitzicht heeft men ook op de hoge rotsen van Namen en Dinant waar de citadellen liggen. In de valleien liggen bijzondere tuinen die men kan bezoeken. Ook de grotten van Han en Rochefort zijn zeker een bezoek waard. In deze regio zijn genoeg opties om er een leuke dag van te maken. Dat kan op het vakantiepark met alle faciliteiten of in de omgeving van de bungalowparken. Actieve of recreatieve mogelijkheden of cultuur en natuur, voor ieder wat wils. Jong en oud kunnen zich in deze regio prima vermaken, met heerlijke wandelingen maken, uitdagende fietstochten en tal van andere outdoorsporten voor de actieve vakantieganger. De kinderen vinden het leuk om in het ruime wateraanbod te spelen, of dat nu in een bootje is of een dammetje bouwen in het kleine stroompje. Maar ook de volwassenen zullen zich op het water kunnen vermaken met een spectaculaire kayaktocht. Lekker eten kan men overal, op het park of in één van de vele restaurants in de regio. Zeker tijdens het jachtseizoen staan er vele specialiteiten op de kaart. Breng ook eens een bezoek aan een van de brouwerijen: Brasserie des Fagnes in Mariembourg, Leffe in Dinant, Caracole in Falmignoul en Brasserie du Bocq in Purnode.

De steden Namen en Dinant zijn echt toppers, gezellig en veel bezienswaardigheden. Het is zeker leuk om vanaf het bungalowpark hier een keer naartoe te gaan. Vervelen zal men zich in dit gebied nooit, er kan altijd nog een potje boerengolf gespeeld worden in Heure. Ook op het vakantiepark zal de verveling niet snel toeslaan. Een lekker zwembad, sport- en spelmogelijkheden en veel andere activiteiten worden meestal op de verschillende parken aangeboden. Natuurlijk kan men ook lekker uitrusten bij of in de comfortabele accommodatie.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.