vakantieparken West Vlaanderen

Vakantieparken West Vlaanderen

West Vlaanderen ligt eigenlijk naast de deur. Zo dichtbij, dezelfde taal en toch zo anders. Het lijkt wel of genieten van de goede dingen van het leven hier een stuk gemakkelijker is. De Bourgondische sfeer nodigt uit om hier een heerlijke vakantie te beleven. De provincie heeft behalve een enorme variatie aan toeristische punten en culturele eigenschappen ook een groot aanbod in vakantieparken. Men heeft hier dus keus genoeg om een bungalowpark te kiezen wat goed past bij de wensen van het gezelschap. Dit gebied wordt ook wel eens ‘Vlaanderen aan Zee’ genoemd, wat betekent dat de strandliefhebber hier zeker aan zijn trekken komt. Maar ook de groene gebieden zijn een plek bij uitstek voor de wandel- en fietsliefhebber. Vaak liggen de vakantieparken erg centraal ten opzichte van dit soort activiteiten. De gezellige badplaatsen hebben allemaal een eigen karakter en bieden veel gezelligheid met de leuke winkels, horecagelegenheden, promenades en vele activiteiten. Het is altijd leuk om vanaf het bungalowpark even naar het nabijgelegen badplaatsje te lopen of te fietsen. Of men pakt de unieke kusttram, die alle badplaatsen met elkaar verbindt.

Daarnaast heeft West Vlaanderen een aantal bezienswaardige steden, zoals het pittoreske Brugge, wat ook wel het Venetië van het noorden wordt genoemd. Gent is ook een leuke stad en staat ook nog eens bekend om de jaarlijkse feesten in juli. Als men van een biertje houdt, dan is een bezoek aan Leuven zeker een aanrader. Het groene binnenland kan men het beste per fiets ontdekken en dat is goed te doen met de 750 kilometer lange fietsroutes. De Antwerpse Kempen heeft niet alleen een prachtige natuur met de bosrijke omgeving en de fraaie heide, maar ook nog eens een perfecte ligging voor een bezoek aan Antwerpen. In heel de regio komt men tal van historische kerken tegen, waar men de verborgen pracht en praal kan ontdekken. Het mag duidelijk zijn dat West Vlaanderen veel te bieden heeft en de vele vakantieparken in deze omgeving geven de vakantieganger de mogelijkheid om hier van te genieten. Of men nu besluit om een dagje bij het huisje op het park te blijven, lekker te gaan zwemmen in de zwemparadijzen op het vakantiepark of juist een uitstapje te maken… Het kan allemaal. Waar men ook voor kiest, de comfortabele accommodatie staan altijd klaar om weer te zorgen dat men uitgerust aan de volgende dag gaat beginnen.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.