vakantieparken Noord-Jutland

Vakantieparken in Noord-Jutland

De vakantieparken in de regio Noord-Jutland in Denemarken kunnen rekenen op een ongerepte natuur. Het fascinerende landschap is een mix van brede zandstranden, prachtige duingebieden, uitgestrekte heidevelden, glooiende velden en schilderachtige dorpjes. Ieder seizoen heeft zijn eigen bijzondere uitstraling en dat maakt van een vakantiepark in deze regio een interessante bestemming. Vanaf Utrecht is het minder dan 900 kilometer naar de grootste stad van de regio: Aalborg en via de rustige Deense wegen kan men lekker doorrijden. Aalborg heeft een zeer mooie dierentuin en rond de kerstperiode is de stad één groot sprookje. Of ga eens naar het bijzondere Lindholm Hoje, de grootste historische (Viking)begraafplaats van Denemarken. De middeleeuwen en de Vikingen hebben een belangrijke plaats ingenomen in de geschiedenis en dat ziet men terug in deze regio. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven en met een verblijf in een bungalow heeft men een perfecte uitvalsbasis. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, ga eens de bijzondere landhuizen bekijken of de Vikingen. Het attractiepark Farup Sommerland zal zeker in de smaak vallen. De bungalowparken hebben meestal ook een groot aanbod aan faciliteiten en activiteiten, zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

Noord-Jutland staat bekend om zijn prachtige licht en trekt hierdoor veel kunstenaars. Vanzelfsprekend is het aanbod aan galerieën dan ook groot en ook de musea zijn goed vertegenwoordigd. De fraaie natuur in Noord-Jutland is overal, ook in de omgeving van de vakantieparken. Het binnenland heeft het grote veen- en natuurgebied Lille Vildmose en de kustgebieden bestaan vooral uit prachtige stranden. Aan de westkust zijn er afwisselend brede stranden en grillige kusten en aan de oostkust vindt men de kindvriendelijke stranden. Het is dan ook heerlijke om vanaf het bungalowpark een dagje naar de kust te gaan. Geniet van de mooie zonsondergang in de zee of voor de vroege vogels: de zon die boven de zee opkomt. Genieten kan men ook op de vakantieparken, hier vindt men alles wat men nodig heeft voor een geslaagde vakantie.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.