vakantieparken Sjelland

Vakantieparken in Sjelland

De regio Sjelland of Seeland beslaat het grootste deel van het eiland Seeland, maar ook van de eilanden Lolland, Falster en Møn. De hoofdstad van de regio is Sorø. Een huisje op een vakantiepark in dit gebied is puur genieten. We kunnen het gebied onderverdelen in drie regio’s: west, noord en zuid. West-Seeland is het meest groene gedeelte, hier vindt men een landschap van tegenstellingen. Groene heuvels en hoge kliffen, kleine eilanden en lange Viking fjorden tekenen het plaatje van dit gebied. Leuke havenstadjes en pittoreske dorpjes in het binnenland, of ga eens vanaf het park naar de indrukwekkende bisschopsstad Roskilde. De kust van West-Seeland is een perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin. Een vakantiepark in Noord-Seeland brengt weer andere mogelijkheden. De meren, groene bossen en open landschappen zijn een ideale plek voor wandelen, zwemmen, vissen en fietsen. De rustige kustlijn loopt om het gebied heen en leent zich uitstekend voor een duik in de zee. De Deense Rivièra heeft heerlijke rustige stranden en ligt in de buurt van de mooie stad Kopenhagen. In het westen liggen de mooie fjorden en in het noorden vindt men het kasteel van Hamlet: kasteel Kronborg.

Tot slot komen we bij de regio Zuid-Seeland. Hier vindt men de hoogste kliffen van het land, geweldige plekken om te ontdekken tijdens een mooie wandeling. Ook hier zijn prachtige stranden en groene landschappen en de bruggen verbinden Zuid-Seeland met de eilanden. Op deze eilanden zijn een groot aantal attracties en een paar van de beste stranden van Seeland. De vakantieparken in Seeland zijn een perfecte basis om van de fraaie omgeving te genieten, maar ook op het bungalowpark zelf is meestal genoeg te doen. De vele faciliteiten voor jong en oud, zorgen dat een dagje op het bungalowpark blijven zeker geen straf is. Rust en ruimte, maar ook een gezellige sfeer maken van deze regio een heerlijke bestemming voor een huisje op een vakantiepark.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.