vakantieparken Zuid-Jutland

Vakantieparken in Zuid-Jutland

Zuid-Jutland heeft een rijke geschiedenis, het is vaak van eigenaar verwisseld en dat zie je terug in de cultuur. Er zijn veel historische bezienswaardigheden in de regio. Zuid-Jutland heeft ook een fraaie natuur; een open landschap met de Kleine Belt stranden in het oosten en het Nationaal Park Waddenzee in het westen. De vakantieparken in deze regio zijn dan ook een aanrader voor de cultuur en natuurliefhebber. Maar ook de actieve vakantieganger doet er goed aan om een bungalow te huren in deze regio, er zijn namelijk tal van mogelijkheden op het gebied van outdoor activiteiten. Zowel op het land als op het water kan men hierbij alle kanten op. Er is bijvoorbeeld een enorm aantal wandel- en fietsroutes, waaronder de langste van Denemarken. Daarbij worden in de omgeving van de bungalowparken genoeg mogelijkheden aangeboden om lekker sportief bezig te zijn. Ook op de parken zelf zijn sport- en spel mogelijkheden.

Zuid-Jutland heeft een aantal van de oudste steden van Denemarken. Denk hierbij aan Kolding met de indrukwekkende kasteelruïne en de Vikingsteden Ribe of Christiansfeld. De vele kastelen, kathedralen, musea en historische festivals en markten laten een groot stuk van het interessante verleden zien. Het is natuurlijk altijd leuk om een uitstapje te maken. Dat kan naar de mooie steden of pittoreske dorpjes, maar ook naar de unieke eiland die in deze regio liggen; Als, Rømø en Mandø. Ze zijn vanaf het vaste land gemakkelijk te bereiken. Of naar de fjorden die de natuurlijke grens met Duitsland vormen. De eilanden zijn heerlijke vakantieplekken, hier vindt men kindvriendelijke stranden en een mooie natuur. Er zijn ook diverse leuke attracties, die echte aanraders zijn voor het hele gezin. Of men nu kiest voor een dag naar het strand of een ander uitstapje, het is altijd heerlijk thuiskomen in het huisje. Comfortabele accommodaties die een gezellige plek bieden voor een fijne vakantie. Het vakantiepark heeft meestal zoveel faciliteiten en activiteiten, dat een dag op het vakantiepark ook bol staat van vermaak voor jong en oud.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.