vakantieparken Baden-Wurttemberg

Vakantieparken in Baden-Wurttemberg

Een huisje op een vakantiepark in de Duitse deelstaat Baden-Wurttemberg is puur genieten. Niet alleen voor de vakantiesfeer, maar ook op het gebied van eten en het weer. Baden-Wurttemberg heeft de meeste zonuren en de meeste sterrenrestaurants, dus dat beloofd wat. Wanneer men kiest voor een bungalowpark in deze zuidelijke regio, zijn een paar dagen eigenlijk niet genoeg. Er is zoveel te zien en te doen, dat men waarschijnlijk tijd te kort komt. Als we met de parken beginnen; deze hebben vaak zoveel faciliteiten voor jong en oud dat men niet eens van alles gebruik maakt. Maar een bungalow heeft in ieder geval een aantal voordelen, hier heeft men een eigen stekje waar men met het hele gezelschap kan verblijven. Lekker ontspannen op het terras van het huisje op het vakantiepark en met elkaar overleggen wat er verder op het programma staat. Men kan er voor kiezen om door het Zwarte Woud te gaan wandelen of over het bloemrijke eiland Mainau. Fietsen of relaxen aan het Bodenmeer is natuurlijk ook een optie. Men kan van hieruit zelfs de Zwitserse bergen zien. Of men brengt een bezoek aan de grotten van de Zwabische Alb.

Restaurants en terrassen zijn er in overvloed, dus eten kan men overal. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. Gezellig met z’n allen in een ontspannen sfeer op het bungalowpark of romantisch op het terras van een kasteel. Op de vakantieparken zijn meestal wel wellness faciliteiten, maar ook buiten het bungalowpark is op dit gebied voldoende aanbod. De warme bronnen van Baden-Baden zijn hier een goed voorbeeld van, hier hebben zelfs de Romeinen nog van hun ontspanning genoten. Een stukje historie dus, wat men ook terug ziet in de vele burchten, kastelen en tuinen, net zoals in de vele musea. Baden- Württemberg staat bekend om de auto-industrie, maar ook om de koekoeksklok die je overal ziet. In de gezellige en fraaie steden in deze regio vindt men tussen de vele winkels vast wel een leuk exemplaar om mee naar huis te nemen, als aandenken aan een geweldige vakantie.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.