vakantieparken Beieren

Vakantieparken in Beieren

In het zuiden van Duitsland vindt men kristalheldere meren, uitgestrekte bossen, besneeuwde bergtoppen, middeleeuwse stadjes en bruisende steden. Dat is waar de vrijstaat Beieren voor staat. Tijdens een verblijf op een vakantiepark in Beieren kan men dan ook werkelijk alle kanten op. Er zijn genoeg ontspanning- en inspanningsmogelijkheden en een ruim aanbod aan cultuur. Het gezellige Beieren met zijn klederdrachten- of operafestivals en de middeleeuwse burchten, kastelen en stadjes is met de metropolen van deze region een mooie mix van oude tradities en een moderne tijd. Vanaf het bungalowpark kan men vele uitstapjes ondernemen, bijvoorbeeld naar één van de natuurreservaten of naar de Zugspitze, de hoogste top van Duitsland. Of men volgt een toeristische route, zoals de Romantischen Strasse, de Burchtenroute of de Duitse Alpenroute. Er zijn ook veel evenementen in dit gebied, het is leuk om eens zo’n traditioneel feest mee te maken. Het Oktoberfeest in München, de Landshuter Bruiloft, de Passiespelen in Oberammergau of de Neurenbergse Christkindlesmarkt in de kerstperiode zijn een aantal bekende opties. De activiteiten gaan het hele jaar door, dus voor ieder jaargetijde is een verblijf in een vakantiepark in Beieren een aanrader.

Een huisje op een bungalowpark in deze regio heeft nog meer voordelen. Vaak liggen de parken in een schitterende natuur en kan men vanaf het park gelijk aan een mooie wandeling of fietstocht beginnen. Onderweg komt men pittoreske dorpen tegen of indrukwekkende burchten. Ook zijn er op het park zelf meestal genoeg faciliteiten om de dagen op het park ook te vullen. Zwembaden, wellnessfaciliteiten of sport- en spelmogelijkheden zijn hier enkele voorbeelden van. München is een prachtige stad met een groot aanbod aan winkels en bezienswaardigheden. Het is ook leuk om hier eens naar een biertuin te gaan, over de mooie boulevards te lopen of het stadion van FC Bayern te bekijken. Het Marienplatz mag zeker niet overgeslagen worden, dit is het middelpunt van München en één van de mooiste pleinen van Duitsland. Voldoende redenen dus, om eens een vakantie door te brengen op een vakantiepark in Beieren.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.