vakantieparken Brandenburg

Vakantieparken in Brandenburg

Brandenburg is een deelstaat in het oosten van Duitsland. Anders dan men misschien zou vermoeden is de hoofdstad hiervan Potsdam. Berlijn is de publiekstrekker en het is ook zeker aan te raden om aan deze stad een bezoek te brengen. De rijke historie en de gezellige sfeer zijn een uitstapje vanaf het vakantiepark meer dan waard. Ook in de omgeving van de bungalowparken is genoeg te ontdekken, dit kan op de fiets, lopend met de auto en soms zelfs met de boot. Men kan bijvoorbeeld een rondvaart nemen op een van de meren, of zelf een bootje huren. Op deze manier ontdekt men pittoreske dorpjes en een prachtige natuur. Ook de liefhebber van cultuur komt met een verblijf in dit gebied niets te kort; het Rheinsberger kasteel met zijn slotgracht heeft een museum, een theater en een kameropera. Ook het paleis van Potsdam is een bezichtiging waard. Visliefhebber kunnen hier ook goed terecht, rondom sommige parken vindt men soms de mooiste plekken van Duitsland om een hengel uit te gooien.

De meeste bungalowparken in de regio Brandenburg hebben wel een zwembad, vele sport- en spelfaciliteiten en wellness mogelijkheden. Ook bestaat er vaak de mogelijkheid om een boot, waterfiets of gewone fiets te huren op het vakantiepark. Soms is er een animatieteam wat voor wat extra vertier zorgt. De kinderen zullen zich hier prima vermaken, terwijl de volwassenen even in dat spannende boek kunnen duiken op het terras van het huisje op het vakantiepark. Toch weer even er op uit? Ga dan ook eens naar het Spreewald. Hier vindt men een net van waterwegen van 970 km land en dit biosfeerreservaat toont een uniek landschap. Huur een platbodem en verken het labyrint van kleine riviertjes. De kinderen zullen wel een keer naar Tropical islands, de wildweststad Eldorado in Templin of het filmpark in Potsdam-Babelsberg willen. De 200 kilometer lange rondroute Flaeming Skate is een uitdaging voor de inline-skaters. Genoeg te doen dus in Brandenburg.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.