vakantieparken Mecklenburg-Vorpommern

Vakantieparken in Mecklenburg-Vorpommern

Een vakantiepark in Mecklenburg-Vorpommern betekent elegante Oostzeebadplaatsen met witte stranden, een uitgestrekt meren- en rivierlandschap, circa 2000 kastelen, UNESCO werelderfgoedsteden en een schitterende natuur binnen handbereik. Dit maakt dat er voor iedereen wel een uitstapje vanaf het bungalowpark te vinden is wat in de smaak valt. De heuvels uit de ijstijd en de stadjes en dorpen tussen de ooigebieden zijn werkelijk prachtig om te zien. Daarnaast is er een kustlijn van bijna 2000 kilometer, dus hier zijn ook genoeg mogelijkheden voor de strandliefhebber. Schwerin is de hoofdstad van het gebied en hier ligt ook het bekende Slot Schwerin. Het is één van de prachtige gebouwen van de stad, waar regelmatig opera’s worden gegeven. De openlucht operettes in de kasteeltuin in Neustrelitz zijn ook een aanrader. De Hanze- en havensteden hebben vele middeleeuwse straatjes en steegje waar het heerlijk is om doorheen te slenteren. De bouwstijl met rode baksteen is typerend voor Wismar, Stralsund, Greifswald, en Rostock, waarvan de eerste twee ook UNESCO werelderfgoed zijn. De witte zandstranden zijn omringd met 29 zeebaden en geneeskrachtige zeebadplaatsen. Een huisje op een park in deze omgeving leent zich dus uitstekend om lichaam en geest te verwennen.

Mecklenburg-Vorpommern heeft drie nationale parken en een oneindig merengebied. Een ongerept natuurschoon en het grootste rustgebied voor kraanvogels in Centraal Europa. De natuur en vogelliefhebber kunnen hier dus hun hart ophalen. De witte krijtrotsen langs de klippenkust van het Nationaal Park Jasmund zijn een prachtig plaatje voor ieder fototoestel, net zoals in het National Park Müritz het waterlandschap een el dorado voor watersporters is. Genoeg te beleven dus tijdens een verblijf op een vakantiepark in Mecklenburg-Vorpommern. Ook de bungalowparken zelf bieden genoeg vermaak en vertier. Meestal zijn er genoeg faciliteiten om de kinderen goed bezig te houden en ook de volwassenen vinden hier een heerlijke plek. Op de vakantieparken kan men kiezen voor rust, maar ook voor actief bezig zijn. De comfortabele accommodaties zijn de juiste plek om nieuwe energie op te doen voor de volgende dag.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.