vakantieparken Nedersaksen

Vakantieparken Nedersaksen

De Duitse deelstaat Nedersaksen is een prachtige vakantiebestemming. Het gebied loopt van de Harz tot aan de Noordzee. Een geweldige regio met hierin de Lünenburger Heide en Oost Friesland. Een huisje op een vakantiepark in Nedersaksen is een perfecte basis om leuke uitstapjes te maken in de schitterende omgeving. Mooie wandel- of fietstochten maken of één van de bijzondere historische steden te bezoeken. Er is in dit gebied niet alleen een ruim aanbod aan vakantieparken, maar ook aan mogelijkheden. Nedersaksen heeft een fascinerende architectuur, UNESCO werelderfgoedlocaties midden in levendige plaatsen en een schitterende natuur. Men kan hier dus werkelijk alle kanten op. Bijvoorbeeld naar de grootste stad aan de Duitse Noordzeekust: Bremerhaven of het karakteristieke Braunschweig met zijn rijke historie, cultuur, winkels en horecagelegenheden. Of het pittoreske Goslar, de duizendjarige stad midden in de natuur. Helaas kunnen we niet alle steden noemen die een bezoek waard zijn, het zijn er te veel. De bungalowparken liggen meestal wel centraal ten opzichte van de bezienswaardigheden in de buurt.

Het zijn niet alleen de steden en dorpen die het de moeite waard maken om op een park in deze regio te verblijven. Wellness is bijvoorbeeld een diep gewortelde traditie, het is heerlijk om eens lekker verwend te worden in een Oost Fries theebad met geurige melkwei. Vaak zijn er op de parken zelf ook genoeg wellness faciliteiten waar men heerlijk kan ontspannen. Liever een meer actievere bezigheid? Behalve wandelen en fietsen kan men er ook prima paardrijden, golfen en wintersporten. De vele meren, recreatieplassen en de Noordzee bieden genoeg mogelijkheden voor watersporten of waterrecreatie. Op het bungalowpark is meestal wel een zwembad te vinden, zodat men ook gewoon waterpret op het vakantiepark kan vinden. Voor de kinderen is het Nedersaksen ook een paradijs, op geen andere plek in Duitsland liggen er zoveel attractie-, pret- en dierenparken bij elkaar als op de Lüneburger Heide. Maar ook het strand, de doe-en-ontdek evenementen of rodelen in de Härz zullen bij de kinderen in de smaak vallen. Wanneer men een dagje op het vakantiepark blijft, vinden de kinderen hier ook meestal een ruim aanbod aan activiteiten. Nedersaksen heeft dus genoeg te ontdekken voor jong en oud.

 

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.