vakantieparken Noordrijn-Westfalen

Vakantieparken in Noordrijn-Westfalen

Noordrijn-Westfalen ligt in het westen van Duitsland en is een vakantiebestemming voor alle jaargetijden. Deze regio heeft veel beroemde kunstenaars voortgebracht en is hierdoor één van de grootste culturele gebieden van Europa. Een huisje op een vakantiepark in Noordrijn-Westfalen is dan ook zeker een aanrader voor de cultuurliefhebber. Niet alleen de afkomst van Ludwig van Beethoven en vele andere, maar ook verschillende UNESCO werelderfgoedmonumenten spelen hierbij een belangrijke rol; de Keulse en de Akense Dom, Slot Augustusburg in Brühl en de voormalige kolenmijn in Essen. Maar een verblijf op een bungalowpark in deze regio biedt nog meer, het is ook de plek bij uitstek voor sportievelingen. Er zijn maar liefst circa 14.000 kilometer aan fietspaden die de fietsers langs de mooiste plekken leiden en ook de wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. De 1500 kilometer aan waterwegen en de ruim 200 meren zijn een perfecte plek voor recreatie en sportieve activiteiten. De parken zijn een goed uitgangspunt om alle mogelijkheden te benutten.

De winkelliefhebbers hebben ontelbare opties, maar de grootste winkelcentra van Europa; CentrO in Oberhausen en de limbeckerPlatz in Essen zijn echte toppers. Waarschijnlijk komt men hiervan terug in het huisje op het vakantiepark met vele aankopen. Vermoeid van het actief bezig zijn of van het winkelen? Er zijn vaak wellnessfaciliteiten aanwezig, maar de regio heeft ook geneeskrachtige badplaatsen en kuuroorden. De kinderen zullen hun oog wel op het attractiepark in Brühl laten vallen, een leuk uitje voor het hele gezin. Ook op de bungalowparken zelf is er genoeg vermaak voor jong en oud. Dat kan zijn in de vorm van een zwembad of bij de sport- en spel faciliteiten. De comfortabele accommodaties zijn een heerlijke plek om lekker bij te komen, de vakantieparken doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.