vakantieparken Rijnland-Palts

Vakantieparken Rijnland-Palts

De wijnliefhebber voelt zich meteen thuis in een huisje op een vakantiepark in het Duitse Rijnland-Palts. De uitgestrekte wijnhellingen, wijnboerderijen en wijnfeesten zijn een toonaangevend beeld in deze regio. Maar niet alleen de wijn maakt het gebied fascinerend, ook de romantische burchten, sluimerende vulkanen, schitterende natuurgebieden, mooie wandel- en fietsroutes, uitgebreide wellness mogelijkheden en bruisende steden dragen hier hun steentje aan bij. Met een verblijf op Roompot Cochem of één van de andere vakantieparken in deze prachtige omgeving is een uitstapje naar het stadje Cochem echt een aanrader. Vanaf het bungalowpark kan men vaak zo een prachtige wandel- of fietstocht starten over de heuvels van het middengebergte of door de fraaie rivierdalen. Schitterende panorama’s worden hier voorgeschoteld en een ruim aanbod aan outdoor activiteiten. Of men nu slechts voor een paar daagjes weg is of hier een hele vakantie wil doorbrengen, in beide gevallen hoeft niemand zich te vervelen. De vakantieparken in Duitsland hebben zelf een ruim aanbod aan faciliteiten en sportieve of ontspannende mogelijkheden en als men even iets anders wilt, dan trekt men er gewoon een dagje op uit.

Men kan bijvoorbeeld uitstapjes maken naar burchten, kastelen of schilderachtige stadjes. Of lekker winkelen in Trier, Mainz of Koblenz. Een liefhebber van koopjes? Dan moet men zeker het grootste Outletcentrum van Duitsland bezoeken in Zweibrücken. Na een vermoeiende dag is het heerlijk thuiskomen in het huisje op het vakantiepark. Lekker met z’n allen een hapje eten in de bungalow, of toch nog even buiten de deur. Daarna een goede nachtrust in de comfortabele bedden om weer nieuwe energie op te doen voor de volgende dag. Rijnland-Palts heeft namelijk nog meer in petto. Er zijn regelmatig evenementen in deze regio, bijvoorbeeld in de Eifel en aan de Moezel of de Rijn. Het ‘Rhein in Flammen’ is hier een goed voorbeeld van. Interessante bezienswaardigheden maken het aanbod compleet. Gewoon even een dagje lekker niets doen is natuurlijk ook een optie, de bungalowparken hebben genoeg faciliteiten om de kinderen te vermaken zodat de volwassenen even lekker met een spannend boek in de zon kunnen gaan zitten.

 

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.