vakantieparken Sleeswijk-Holstein

Vakantieparken in Sleeswijk-Holstein

De Duitse regio Sleeswijk-Holstein wordt gedomineerd door de Noord- en Oostzeekust. Water, zon, zee, strand, wadden, golven en wind zijn hier de kernwoorden. Een heerlijke plek voor de vakantieganger die in een vakantiepark wil verblijven in de buurt van de kust. Watersporters en natuurliefhebbers vinden hier het ideale vakantiegebied en gezinnen kunnen zich hier naar hartenlust vermaken. Deze deelstaat ligt in het noorden van Duitsland met de interessante hoofdstad Kiel. Deze stad ligt aan het water en heeft een gezellige en ontspannen sfeer. De zeilers kijken hier uit naar de Kieler Woche en de cultuur liefhebber naar het muziekfestival van Sleeswijk-Holstein, één van de grootste klassieke muziekfeesten ter wereld. Natuurlijk zijn er nog meer boeiende steden en dorpen, zoals Hamburg. De vakantieparken liggen meestal in een mooie natuur of in de buurt van het strand. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. Mooie fietstochten in een bosrijke omgeving, uitstapjes naar de eilanden, een kanotocht over de rivieren of wandelen door het fraaie duinengebied, het kan allemaal.

Het maakt ook niet uit met welk gezelschap men naar een bungalowpark in Sleeswijk-Holstein komt, iedereen kan hier zijn vermaak vinden wat met de wensen overeenstemt. De bungalowparken bieden rust en ruimte en genoeg vertier om de kinderen zoet te houden. Maar ook een dagje strand is ontspannen voor het hele gezin. Sportieve activiteiten en cultuur zijn in deze regio prima met elkaar te combineren en ontspanning is er genoeg. De kuststreken, de zee en waterlandschappen en de mooie nationale natuurparken bieden een omgeving waar iedereen van een heerlijke vakantie kan genieten. De variatie in het gebied, zoals het glooiende heuvelland of de steile kuststreken maken dat iedere dag een ander plaatje geeft. De bungalow geeft iedere dag hetzelfde beeld, namelijk: een heerlijke comfortabele en goed ingerichte plek waar het na een leuke dag goed vertoeven is. Een huisje op een vakantiepark is in dit gebied een prima keuze, het hele gezelschap heeft hier een perfecte uitvalsbasis voor een ideale vakantie.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.