vakantieparken Aquitaine

Vakantieparken in Aquitaine

De regio Aquitaine grenst aan de Atlantische kust. Hier zijn vele leuke vakantieparken en een huisje op een vakantiepark in Aquitaine is een ideale plek voor de strandliefhebber. Het prachtige kustgebied trekt jaarlijks vele Nederlanders. Maar er is meer wat de bungalowparken in deze regio zo aantrekkelijk maakt: rivieren, bergen, schitterende steden en pittoreske dorpen zijn een onderdeel van deze bijzondere streek. Ook de actieve vakantieganger kan zich hier helemaal uitleven. Langs de kust vindt men stranden die geschikt zijn om te zwemmen, maar ook heerlijke surf- en zeilplekken. In het binnenland kan men uitstekend wandelen of fietsen en in de Dordogne zijn er veel mogelijkheden om te kanoën of te kayakken. Vaak hebben de bungalowparken ook nog een scala aan sportieve mogelijkheden, een zwembad met glijbanen of sport- en spelmogelijkheden, zoals een tennis- of jeu de boulesbaan. In Aquitaine zijn dus genoeg leuke activiteiten zodat er van verveling geen sprake hoeft te zijn. Probeer met de kinderen ook eens een boomtoppenparcours, een survival of een spectaculair waterpark. De klimmer die meer uitdaging zoekt kan terecht in de Dordogne op de steile wanden en de expert kan in de Pyrénées-Atlantique tot grote hoogte klimmen.

Op de vakantieparken heeft men meestal verschillende soorten accommodaties, van bungalowtent tot stacaravan of bungalow. Waar men ook voor kiest, ze zijn allemaal even comfortabel ingericht en de met vele faciliteiten bieden zij een heerlijke plek om de vakantie door te brengen. Een dagje op het vakantiepark blijven is vaak helemaal geen straf, er is genoeg te doen. Kiest men toch voor een uitstapje dan is de historische havenstad Bayonne zeker een bezoek waard, de Baskische invloeden en de Gotische kathedraal zijn mooi om te zien. Bordeaux is ook een geweldige stad, het is net zoals Biarritz een aanrader voor de liefhebber van cultuur. Ook in de Dordogne en de streek Landes zal men veel bezienswaardigheden vinden.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.