vakantieparken Bretagne

Vakantieparken in Bretagne

Bretagne ligt in het noordwesten aan de kust van Frankrijk. Indrukwekkende riffen en steile kusten zijn het aangezicht vanaf zee. Voor de kust liggen schitterende eilanden en de rivieren die in de zee uitmonden, leiden stroomopwaarts naar bijzondere steden. Bretagne lijkt een schiereiland, maar niets is minder waar. Dit deel van Frankrijk zit gewoon aan het vaste land vast. In de regio vindt men diverse vakantieparken en allemaal zijn ze even comfortabel. Geweldige vakantieparken die op mooie locaties liggen en een perfecte basis zijn voor een fijne vakantie. Aan de Côte de Granit Rose heerst een warme golfstroom wat een heerlijk klimaat veroorzaakt en doordat het kustgebied niet al te ver van Nederland ligt, zijn de bungalowparken hier ook een ideale vakantiebestemming voor korte tripjes. De regio staat bol van oude tradities en cultuur. Bijvoorbeeld de legende van Koning Arthur en Merlijn in het legendarische Brocéliande bos. Bij Carnac kan men de ruim 300 menhirs bekijken. Er zijn ook nog veel sporen van de Tweede Wereldoorlog te vinden, hier is een stukje geschiedenis neergezet.

De kinderen zullen zich ook prima vermaken in Bretagne, de vakantieparken hebben meestal een ruim aanbod aan activiteiten, een zwembad en sport- en spelmogelijkheden. Lekker naar het strand waar ze kunnen spelen en zwemmen, maar wel enige voorzichtigheid geboden is door de golven. Er zijn veel avonturen-, pret en dierenparken in de omgeving van de bungalowparken, dus met de uitstapjes voor de kinderen zit het wel goed. Historische steden en pittoreske dorpen zoals: Redon, Pontivy, Lorient, Brest, Dinard, Vannes, St-Brieuc, Lezardrieux, Tréguier, Lannion en Morlaix zorgen dat er ook lekker gewinkeld kan worden. Hier proeft men letterlijk en figuurlijk het Franse leven. Wanneer men aan het eind van de dag het comfortabele huisje op het vakantiepark weer instapt, kan men terug kijken op een gezellige of actieve dag.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.