vakantieparken Centre

Vakantieparken in Centre Frankrijk

De regio Centre staat bekend om haar kastelen. De rijke geschiedenis van het Loire dal zal menig cultuurliefhebber bekoren. Ook in steden zoals Chartres, Tours, Orleans en Bourges zijn veel historische bezienswaardigheden te vinden. Jaarlijks zijn er ook culturele evenementen waarbij de historie tot leven komt. Het is ook leuk om de vele kastelen vanaf het water te ontdekken, men kan hiervoor een traditionele boot huren. Maar er is meer te ontdekken tijdens een verblijf in één van de vakantieparken, de regio Centre heeft namelijk meer dan alleen cultuur. Dit gebied wordt ook wel eens de ‘Tuin van Frankrijk’ genoemd. Door de vruchtbare grond en het klimaat groeit en bloeit alles hier moeiteloos. Het Franse tuinieren vond hier zijn oorsprong en in de natuurparken zijn de flora en fauna beschermd. Ook bij de bungalowparken ziet men vaak een prachtige natuurlijke omgeving. Het is dan ook een heerlijke regio om lekker tot rust te komen, terwijl men geniet van de mooie natuur. Dat kan tijdens een wandeling of een fietstocht, maar ook met een spannend boek in de tuin van het comfortabele huisje op het vakantiepark.

Actief bezig zijn, dat kan natuurlijk ook. Er zijn hiervoor tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan: paintball, lasergame, karten, boogschieten, golf, wandelen, fietsen of paardrijden. De rivier de Loire die slingerend door de regio loopt is een perfecte plek voor vele watersporten. Of een bezoek aan een avonturenpark, waar uitdagende boomklimparcours zijn te vinden voor jong en oud. Meestal zijn er op het vakantiepark ook nog tal van sportieve activiteiten, uiteenlopend van een heerlijk zwembad tot aan diverse sport- en spelmogelijkheden. Stilzitten van verveling is in Centre dus niet echt nodig. De accommodaties op de vakantieparken zijn allemaal goed uitgerust zodat zij de gasten een heerlijk verblijf kunnen bieden. De vele faciliteiten die de meeste bungalowparken hebben maken de vakantie nog eens extra aangenaam. Men is zo vrij als een vogel om te de dag in te delen zoals het uitkomt of gewenst is. Maar als men echt even in de huid van een vogel zou willen kruipen, bekijk dan eens het dal van de Loire uit de lucht met een helikopter of een hete luchtballon. Misschien ziet men zelfs het huisje op het vakantiepark liggen.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.