vakantieparken Languedoc-Roussillon

Vakantieparken in Languedoc-Roussillon

De liefhebber van zon, zee, stranden, mooie steden en pittoreske dorpjes zit op een vakantiepark in de regio Languedoc-Roussillon helemaal op zijn plek. De fraaie stranden zijn perfect voor een strandvakantie, het weer is meestal goed en er zijn veel gezellige en mooie plekken om een uitstapje naartoe te maken. Montpellier en Nimes zijn prachtige steden met een oude binnenstad en Anduze en Uzès zijn voorbeelden van kleine gezellige stadjes. Het is heerlijk om hier een dagje te gaan winkelen of lekker slenteren door de sfeervolle straatjes. Ook de natuurliefhebber komt hier aan zijn trekken. Zij kunnen een uitstapje maken vanaf het vakantiepark naar het binnenland van Languedoc-Roussillon, bijvoorbeeld naar de Cevennen. De natuur kan natuurlijk ook gebruikt worden om actief bezig te zijn, zoals met wandelen of fietsen. Maar er zijn nog meer sportieve activiteiten mogelijk: golfen, bergsporten, vissen, paardrijden en natuurlijk watersporten. Toch is dit nog niet alles, de regio heeft ook 18 skioorden die uitstekende mogelijkheden voor een perfecte wintersport bieden. Een verblijf in een huisje in de Languedoc-Roussillon is dus zeer geschikt voor alle seizoenen.

Er zijn verschillende vakantieparken in deze regio, de meeste zijn zeer compleet. Ze hebben een breed scala aan faciliteiten en activiteiten. Soms alleen een binnenzwembad, andermaal een heus waterparadijs. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. De accommodatie op de bungalowparken is comfortabel en van alle gemakken voorzien, een heerlijke basis voor een fijne vakantie. Ook de kinderen kunnen zich in dit gebied goed vermaken, bij het zwembad op het bungalowpark, op het strand of in één van de vele attractieparken, dierentuinen, speeltuinen of waterpretparken. Er zijn ook leerzame musea of indrukwekkende vogelshows. Of met z’n allen één van de vele kastelen of historische monumenten en gebouwen bezichtigen. Vaak ziet men de Catalaanse invloeden in de bouwstijl terug. Of een dagje naar een groot prehistorisch park met reconstructies van de dinosauriërs. Vergeet bij de uitstapjes plannen het plaatsje Carcassonne niet, dit indrukwekkende vestingstadje is de grootste vesting van Europa en werkelijk prachtig om te zien. Maar niet alleen dat, er heerst een gezellige sfeer en het is geweldig om door de smalle straatjes te struinen, een hapje hier en daar te eten of zelfs naar leuke historische voorstellingen te kijken. Jong en oud zullen zich hier prima vermaken. Kortom: een vakantiepark in de Languedoc-Roussillon is een fijne bestemming voor het hele gezin.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.