vakantieparken Limousin

Vakantieparken in Limousin

Weg van het massatoerisme en op zoek naar glooiende heuvels, dichte bossen en veel meren met strandjes? Dan is men op een vakantiepark in de regio Limousin op het juiste adres. Het is één van de kleinste regio’s van Frankrijk, maar desondanks toch met grote mogelijkheden. De regio is vernoemd naar de eeuwenoude hoofdstad Limoges en dat is slechts één van de vele schitterende historische steden. Gezellige pittoreske dorpen en de wetenschap dat Limousin één van de groenste streken van Frankrijk is, completeren het geheel. De liefhebber van cultuur, natuur en actief bezig zijn heeft hier op de vakantieparken een geweldige plek gevonden. Een rijk aanbod aan cultuur vindt men in musea met een ultramoderne architectuur, of in de oude kastelen en abdijen. Maar ook in de steden en dorpen zijn vaak schitterende kerken of andere historische bouwwerken te vinden. Een fraaie natuur vindt men eigenlijk overal. Rondom het bungalowpark, in één van de vele natuurparken, bij de ontelbare meren, bossen en valleien.

Het voordeel van de natuurlijke omgeving is dat er veel ruimte is voor actieve mogelijkheden. Dat kan een mooie wandeling of fietstocht zijn, maar ook andere sporten. Voorbeelden hiervan zijn: bergsporten, golfen, luchtsporten, paintball, karten, quad rijden, paardrijden of met het hele gezin over de touwbruggen van het boomklimparcours. Genoeg te doen dus. Vaak zijn er op het park ook nog tal van sportieve activiteiten te beoefenen. Of men gaat gewoon lekker spetteren en spatteren in het zwembad van het bungalowpark. De kinderen zullen dit zeker leuk vinden, maar voor hen is er ook genoeg te doen in de omgeving van het vakantiepark. Bijvoorbeeld een dammetje bouwen in de beek, of naar een pretpark. Een bezoekje aan een dierentuin is ook altijd leuk. Met zoveel mogelijkheden in de omgeving voor jong en oud, hoeft niemand zich te vervelen. Een huisje op een vakantiepark in Limousin is dus een aanrader voor het hele gezin.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.