vakantieparken Lorraine

Vakantieparken in Lorraine

Lorraine of ook wel Lotharingen ligt op de grens met drie andere landen; België, Luxemburg en Duitsland. Wanneer men hier in een vakantiepark verblijft, kan men dus gemakkelijk even naar het ‘buitenland’ hoppen. Metz is één van de steden in dit gebied en tevens ook gelijk één van de oudste van Frankrijk. Zowel Metz als Nancy hebben een schitterende architectuur en talrijke musea. In de streek staan veel kastelen die de moeite waard zijn om te bekijken en de echte cultuur liefhebber brengt natuurlijk ook een bezoek aan het openlucht museum van Bliesbruck-Rheinheim. De regio heeft ook een prachtige natuur; veel heuvels en bossen en meren en rivieren. Zowel de Moezel als de Maas stromen door dit gebied. Ook de bungalowparken liggen meestal in een fraaie omgeving, waar men heerlijk kan wandelen of fietsen. Een gevarieerde natuur geeft meestal ook veel opties op sportief gebied. Dat is hier ook zo. In de Lorraine heeft men niet alleen sportieve mogelijkheden op het vakantiepark, maar ook daarbuiten.

De bergen van de Vogezen lenen zich uitstekend voor klimmen, abseilen, via ferrata en boulderen. Hier zijn ook uitdagende mountainbike trails te vinden. Liever gewoon fietsen? Dat kan natuurlijk altijd in de omgeving van het vakantiepark of door het glooiende landschap van de Maas. Er zijn maar liefst 26 golfbanen, dus de fanatieke golfer komt ook aan zijn trekken. Paardrijden of de kinderen op een pony, wandelen op schitterende plekken, het kan allemaal in deze prachtige regio. Bekijk het bungalowpark eens vanuit de lucht met een luchtballon of tijdens het paragliden. Nog meer avontuur? Ga parachutespringen. Watersportmogelijkheden genoeg ondanks dat Lorraine niet aan de kust ligt. Er zijn genoeg meren en rivieren als alternatief. Klauteren en klimmen met het hele gezin in een avonturenpark. Alsof het nog niet genoeg is zijn er ook nog wintersportmogelijkheden, geschikt voor de beginner. Dat betekent dat een huisje op een vakantiepark in de Lorraine in alle seizoenen ruim voldoende mogelijkheden biedt voor een fijne vakantie. En als men dan eenmaal na alle activiteiten comfortabel in het huisje op het vakantiepark zit, dan heeft men wel een stukje van de beroemde quiche Lorraine verdiend.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.