vakantieparken Midi-Pyrenees

Vakantieparken in Midi-Pyrenees

Tegen de grens van Spanje vindt men de grootste regio van Frankrijk: de Midi-Pyrenees. De vakantieparken in dit gebied liggen in een zeer gevarieerd landschap. De bergen van de Pyreneeën komen hier samen met het authentieke Frankrijk, een bijzondere samenkomst met een uitzonderlijke sfeer. Tijdens een verblijf op één van de bungalowparken in de regio kan men kennismaken met de Spaanse invloeden en de Franse ‘joie de vivre’ en het zal zeker bevallen. Heerlijke wijnen, kazen en streekgerechten met een eigen karakter komen op tafel en met de invloeden van de verschillende streken is het dubbel genieten. De Midi-Pyrenees kent mooie steden en pittoreske dorpen, denk maar eens aan Lourdes, Lautrec, Goya  of Toulouse. Talloze bezienswaardigheden en monumenten zijn hier te vinden. Of de fraaie landhuizen of kastelen uit de middeleeuwen, die een stukje geschiedenis laten zien. Een verblijf op een vakantiepark is een ideale basis om deze schitterende omgeving stap voor stap te verkennen.

Een verblijf in één van de vakantieparken in de Midi Pyrenees is een el dorado voor de actieveling. Bergsporten, fietsen, wandelen, golf, luchtsporten, paardrijden, watersporten en zelfs wintersporten, het kan allemaal. Ook het aanbod voor de kinderen is groot, vele activiteiten of uitstapjes zijn geschikt voor het hele gezin. Er zijn bijvoorbeeld een groot aantal attractie- en pretparken, een avonturen parcours in de boomtoppen of een heuse insectenstad. Ook bij de bungalowparken zijn vaak nog extra faciliteiten waar de kinderen veel plezier aan kunnen beleven. Ook de natuurliefhebber komt aan bod. Maak eens vanuit het park een uitstapje naar de watervallen bij de Pont d’Espagne of bezoek één van de vele grotten in de bergen. De vier regionale natuurparken laten de bezoekers prachtige panorama’s zien, van ruige landschappen tot besneeuwde pieken. Deze regio is werkelijk prachtig en daarbij een veelzijdige vakantiebestemming. Een vakantiepark in deze prachtige regio zal goed bevallen.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.