vakantieparken Provence-Alpes-Cote d

Vakantieparken in Provence-Alpes-Cote d'Azur

De Provence-Alpes-Cote d'Azur is een heerlijke bestemming voor een vakantie. Vanaf het vakantiepark heeft men zoveel mogelijkheden dat een maand eigenlijk nog steeds niet genoeg is om alles te ontdekken. Het hele jaar door is deze regio geschikt om vakantie te vieren, door het milde klimaat is de temperatuur ook in alle seizoenen aangenaam. Met een huisje op een bungalowpark als basis kan men alle kanten op, de hoge toppen van de Alpen liggen namelijk op twee uur rijden van de kust. Dat betekent dat men in de winterperiode mogelijkheden voor de wintersport heeft en in de zomer voor andere bergsporten. Anderzijds kan men er voor kiezen om aan de kust te blijven, genieten van de heerlijke zee en het strand. Mondaine en gezellige badplaatsen zorgen hier voor een leuke sfeer en watersportmogelijkheden zijn er genoeg. Tussen het strand en de bergen in, vindt men historische en religieuze plaatsen en de musea en de kastelen maken het culturele plaatje af. De Provence-Alpes-Cote d'Azur is meer dan alleen flaneren over een boulevard, iedereen kan hier vinden wat men zoekt. Ook de kinderen gaan zich hier prima vermaken, op het vakantiepark of in de omgeving. De zwembaden, vaak met spectaculaire glijbanen of spannende avonturenparken zullen ze goed bevallen.

Op de bungalowparken vindt men ook meestal een ruim aanbod aan sport en spel mogelijkheden, of een animatieteam wat extra leuke bezigheden voor jong en oud in petto heeft. De comfortabele accommodatie is de plek waar men even bij kan komen, lekker op het eigen stekje met alle gemakken voorhanden. Hier kan men ook een hapje eten, maar natuurlijk kan dat ook buiten de deur. Soms hoeft men niet ver te lopen omdat het vakantiepark een aantal horecagelegenheden heeft, is dat niet het geval dan zijn er meestal genoeg restaurantjes is de omgeving, tenslotte staat deze streek bekend om zijn gastronomie en de heerlijke wijn uit de plaatselijke wijngaarden. Meestal liggen de bungalowparken op een fraaie plek, maar men kan ook de natuurgebieden opzoeken. Deze regio heeft er zeven, zowel onder als boven water.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.