vakantieparken Verona

Vakantieparken in Verona

De provincie Verona ligt in Noord Italië, in de regio Veneto. Verona heeft een gevarieerd landschap; het Gardameer in het westen, voor voorlopers van de Alpen in het noordoosten en de vlakke gebieden in het zuiden. De vakantieparken in deze gebieden zijn allemaal omringd met natuurschoon. Het gebied van het Gardameer is een heerlijke vakantieplek. Hier zijn ze goed op de toeristen ingesteld zonder de Italiaanse sfeer te verliezen. Het grootste meer van Italië leent zich uitstekend voor watersporten en in de omgeving kan men heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken. Ook op de bungalowparken wordt meestal genoeg aangeboden wat betreft activiteiten en faciliteiten. Animatieteams voor jong en oud, een zwembad, sport- en spelmogelijkheden en nog veel meer. Daarbij zijn de vakantieparken een perfecte basis om de omliggende mooie plaatsen en pittoreske dorpjes te bekijken. De hoofdstad van de provincie is Verona, een van de belangrijkste kunststeden van Italië. Overblijfselen uit de Romeinse tijd en een groot amfitheater waar beroemde opera’s worden opgevoerd zijn echte publiekstrekkers. Ook Soave, van de gelijknamige witte wijn is een bezoek waard. Het kasteel Rocca Scaligeri met zijn 24 torens is goed bewaard gebleven. Niet alleen de Soave is een bekende wijn uit deze streek, ook de rode Bardolino en de Valpolicella heeft internationaal naam gemaakt. Het is een aanrader om een flesje mee naar het huisje op het bungalowpark te nemen voor tijdens het nagenieten van de gezellige dag.

In Verona zijn genoeg mogelijkheden voor sportieve activiteiten, zelfs een wintersport is hier mogelijk. Het belangrijkste skigebied is Bosco Chiesanuova op de dicht beboste berg Monte Lessini. De vakantieparken in deze omgeving zijn dus geschikt voor ieder seizoen. Maak ook eens een uitstapje naar de twee kleine eilandjes voor de kust van Malcesine; Sogno en Olivo of pak de kabelbaan naar het bergmassief van de Monte Baldo. De accommodatie op de vakantieparken is comfortabel uitgerust. Een heerlijke vakantieplek voor de hele familie.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.