vakantieparken Drenthe

Vakantieparken in Drenthe

De meeste vakantieparken in Drenthe liggen in een schitterende omgeving. Een beeld wat iedere keer weer anders is: dicht beboste gebieden, een fraaie heide met schaapskuddes, door de wind uitgestoven vennen en stuifzanden bieden prachtige plaatjes. De Hondsrug en het Ellertsveld zijn bekende natuurgebieden waar men heerlijk kan wandelen of fietsen. Het beeld van de heide die in bloei staat rond Diever, Norg en Dwingeloo, zal men niet snel vergeten. Een vakantiepark in Drenthe biedt dus uitstekende mogelijkheden om te genieten van een bijzondere natuur, maar er is meer. De regio heeft ook een rijke historie, denk maar eens aan de hunebedden of de reuzen Ellert en Brammert. Vele musea geven een kijk in het verleden, zelfs in de prehistorie. Eén van de bekendste vakantieparken in Drentje is Centerparcs de Huttenheugte. Een ander bekend bungalowpark is het land van Bartje. Dat park is eigenlijk geschikt voor iedereen, of men nu tijdens de vakantie graag sportief of cultureel bezig wil zijn of gewoon lekker relaxen, het kan allemaal. Ook de bungalowparken hebben vaak zoveel faciliteiten dat men hier ook goed de dag door kan brengen. Subtropische zwembaden, sport- en spelmogelijkheden of animatieteams houden de kinderen zoet, terwijl de ouders kunnen genieten van de wellness faciliteiten.

De dierenliefhebber moet zeker een uitstapje maken naar het Noorder dierenpark in Emmen, wat trouwens ook een mooie stad is. Men kan natuurlijk ook kiezen om te gaan varen op één van de Drentse kanalen of de indrukwekkende monumenten bezoeken. Waar de keuze ook op valt, een vakantie op een park in Drenthe is een perfecte basis. Hier heeft men alle comfort om een heerlijke vakantietijd te hebben en het hele gezin kan zijn vermaak vinden op het vakantiepark of in de omgeving. Jong en oud kunnen hier genieten van de rust, ruimte, comfort en kwaliteit. De regio is een veelzijdige vakantiebestemming waar zowel de actieve vakantieganger, de rustzoeker of de natuur- en cultuurliefhebber volledig aan zijn trekken komt. Ook de kinderen kunnen hier genoeg vermaak vinden met de vele speel- en attractieparken in de buurt. De mooie bungalowparken met de vele faciliteiten zijn dus zeker aan te raden.

 

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl

Vakantieparken steden van Drenthe

In deze steden of dorpen van Drenthe ligt een vakantiepark. Bekijk eenvoudig welke vakantieparken nog meer in Drenthe in de buurt liggen van deze parken:


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.