vakantieparken Groningen

Vakantiepark in Groningen

Een huisje op een vakantiepark in de meest noordelijke provincie van Nederland zal goed bevallen. Groningen biedt rust en ruimte, maar ook genoeg vertier. Deze provincie heeft afwisselende landschappen, die zich goed lenen voor de diverse activiteiten. Wanneer men verblijft op een bungalowpark in de buurt van het Lauwersmeer, dan is een heerlijke wandeling eigenlijk een must. Het wemelt er van de vogels, dus de vogelliefhebber moet zeker zijn verrekijker mee nemen. Er zijn verschillende fiets- en wandelpaden uitgezet, zodat men langs de mooiste punten komt. Vanaf het bungalowpark is het ook leuk om het klooster in het plaatsje Ter Apel te bezoeken. De fraaie ligging op een beboste zandrug en langs een eeuwenoude handelsroute is alleen al een bezienswaardigheid. In Haren ligt de grootste botanische tuin van Nederland, dus de natuurliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken.

De hoofdstad Groningen is een verhaal apart, een dagje op bezoek naar deze bruisende stad is zeker een aanrader. Gezellige pleinen met leuke terrassen, het hypermoderne Groninger museum en de Martini toren zijn interessante en sfeervolle plekken. De stad heeft een lange geschiedenis en dat is te zien aan de historische pakhuizen, de hofjes en de fraaie gebouwen. De vele winkelstraten met de leuke winkels maken dat de bezoekers waarschijnlijk naar het huisje op het vakantiepark terug gaan met de nodige aankopen. Een ander leuk uitstapje is het vestingstadje Bourtange in de regio Westerwolde. Deze regio heeft trouwens ook een groot aanbod voor wandelaars, fietsers en kanoërs. Voor de kinderen is het leuk om een dagje naar de zeehondencrèche in Pieterburen te gaan of de Wonderwereld in ter Apel. Als men niet bang is voor insecten, dan is het NatuurDoe-centrum Insectenwereld ook leuk. Na alle indrukken van de dag is het goed vertoeven in de comfortabele accommodatie op het vakantiepark. Misschien nog even zwemmen of in de sauna, een hapje eten en dan weer energie opdoen voor een nieuwe leuke dag.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl

Vakantieparken steden van Groningen

In deze steden of dorpen van Groningen ligt een vakantiepark. Bekijk eenvoudig welke vakantieparken nog meer in Groningen in de buurt liggen van deze parken:


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.