vakantieparken Limburg

Vakantieparken in Limburg

Limburg kunnen we eigenlijk in drie regio’s verdelen: het noorden, het midden en het zuiden. Ieder gebied heeft zijn eigen karakteristieke schoonheden. Door heel Limburg heen liggen fraaie vakantieparken en iedere locatie heeft een bijzondere sfeer en een prachtige natuur. Wanneer men kiest voor een bungalowpark in het noorden van de provincie komt men terecht in het land van Peel en Maas. Hier liggen fraaie natuurgebieden met bos, vennen, rivierduinen en heide. Op de grens met Noord-Brabant ligt het ruige Peelgebied. Midden Limburg is de regio van het water: de Maasplassen. Watersporten zijn hier vanzelfsprekend goed vertegenwoordigd. Kiest men voor een huisje op een park in het zuiden, dan denken we aan de sfeervolle stad Maastricht, de mijnen en de grotten, heuvels met fraaie vergezichten, het krijtlandschap en gezellige dorpen. Hier ligt ook het drielandenpunt met België en Duitsland en de hoogste berg van Nederland. Ieder gebied heeft verschillende outdooractiviteiten, soms afgestemd op de omgeving, maar altijd leuk om te doen.

De vakantieparken zijn ruim vertegenwoordigd en dat is niet voor niets. Heel de regio heeft een schitterende natuur, een rijke cultuur en veel gezelligheid. Leuke eetgelegenheden zowel op de vakantieparken als in de omgeving en veel terrasjes waar men kan genieten van de sfeer en de zon. Meestal heeft dit zuidelijke deel van Nederland net even wat beter weer dan de rest van het land. De kinderen kunnen hier ook met volle teugen genieten, er zijn veel speel- en attractieparken in de provincie. Natuurlijk kunnen zij zich ook prima vermaken met alle faciliteiten op de bungalowparken, zoals het zwembad of de sport- en spelfaciliteiten. Een dagje winkelen kan in één van de grote steden, het Duitse Aken of bij de Outlet in Roermond. Na een gezellige dag kan men in de bungalow even lekker ontspannen of bij de wellness faciliteiten. Kortom: Limburg heeft alles voor een heerlijke vakantie.

Toon meer informatie Toon minder informatie
2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Midweek
11-12 (4 nachten)

Aanbieding
€ 202,00
Verplicht
€ 21,76
€ 223,76

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl

Vakantieparken steden van Limburg

In deze steden of dorpen van Limburg ligt een vakantiepark. Bekijk eenvoudig welke vakantieparken nog meer in Limburg in de buurt liggen van deze parken:


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.