vakantieparken Noord-Holland

Vakantieparken in Noord-Holland

In de provincie Noord- Holland liggen een aantal schitterende vakantieparken. Bij de kust, bij het IJsselmeer of in de groene polders. Een bungalowpark in deze regio is een perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Noord-Holland kenmerkt zich door zijn duinen, natuurgebieden en karakteristieke plaatsjes en alles heeft voor de vakantieganger het één en ander in petto. Ga bijvoorbeeld lekker wandelen door de duinen of over het lange en brede strand, of pak de mountainbike en ga een uitdagende tocht aan door het fraaie natuurgebied aan de kust. Ga zeilen op het IJsselmeer of maak een rondvaart door het bruisende Amsterdam. Deze stad heeft nog veel meer bezienswaardigheden op allerlei vlakken, het is een stad waar men eigenlijk nooit uitgekeken raakt. Ook de traditionele kaasmarkt in Alkmaar en de Zaanse Schans in Zaandam zijn echte aanraders. Lekker winkelen kan overal, maar Haarlem is niet voor niets uitgeroepen tot de beste winkelstad van Nederland. Moe van het winkelen? Neem in Haarlem eens het speciale Jopenbier, terwijl men uitrust op één van de vele terrasjes. Genoeg te doen dus in Noord-Holland en dan hebben we nog niet eens over het bungalowpark zelf gesproken.

Het is leuk om er een dag op uit te trekken, musea of bezienswaardigheden bekijken, sportieve activiteiten beleven of lekker op een zonnig terras zitten, maar een dag op het vakantiepark blijven kan ook leuk zijn. De meeste parken hebben genoeg faciliteiten om te zorgen dat de gasten het aan niets ontbreekt. Zwemparadijs voor de kinderen, wellness voor de volwassenen en sport- en spelfaciliteiten voor iedereen. Een heerlijke plek om lekker bij te komen dus. Een paar uur op het terras van het huisje met een spannend boek terwijl de kinderen in de speeltuin spelen, kan weer nieuwe energie geven. Of met z’n allen lekker luieren aan het Noordzeestrand. Aan het eind van de dag een hapje eten in één van de gezellige badplaatsen of in een pittoresk dorp. De accommodaties zijn allemaal zeer comfortabel ingericht, dus met z’n allen eten in het huisje op het vakantiepark, kan natuurlijk ook.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl

Vakantieparken steden van Noord-Holland

In deze steden of dorpen van Noord-Holland ligt een vakantiepark. Bekijk eenvoudig welke vakantieparken nog meer in Noord-Holland in de buurt liggen van deze parken:


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.