vakantieparken Overijssel

Vakantieparken in Overijssel

Wanneer men verblijft op een vakantiepark in Overijssel, hebben wij een goede tip… Pak de mountainbike en fiets door de prachtige regio, de schitterende natuurgebieden met soms aanmerkelijke hoogteverschillen zijn een fraai decor voor een leuke tocht. Gewoon fietsen of wandelen, kan natuurlijk ook, er zijn ook gebieden die vlakker zijn. In het westen zijn er de watergebieden voor de waterrecreatie en het oosten wordt gekenmerkt door de heuvelruggen. Een huisje op een vakantiepark in Overijssel is een perfecte basis om de omgeving te verkennen. Van hieruit kan men uitstapjes maken naar gezellige oude plaatsjes of historische monumenten bekijken in de bijzondere steden Deventer en Kampen. De meeste parken liggen erg centraal, zodat er in de omgeving veel te beleven valt. Bij minder weer is het leuk om de auto te pakken en de bijzondere ‘Sagen-autoroute’ te rijden. Tenslotte staat Twente bekend om zijn sagen en legenden. Zwolle heeft een mooie binnenstad en heeft een rijke historie, ontdek deze stad eens per waterfiets of kano, dat is weer eens wat anders. Giethoorn wordt ook wel eens klein Venetië genoemd, het is zeker een bezoek waard.

Ontspannen kan in de comfortabele bungalows op het vakantiepark. Lekker onderuit op de bank of op het terras. De kinderen vermaken zich toch wel met de vele faciliteiten, zoals een zwembad, speeltuin of op de sport- en speelvelden. Op de bungalowparken treft men verschillende soorten accommodaties, voor kleine en grote gezelschappen. Ze zijn allemaal comfortabel ingericht en bieden een compleet vakantiegemak met de faciliteiten van het vakantiepark. In de omgeving liggen een aantal attractieparken, zoals Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn. Jong en oud kunnen hier een hoop pret beleven. Net zoals bij het Expeditie Ecodrome in Zwolle. Het mag duidelijk zijn dat Overijssel veel te bieden heeft, een verblijf in een bungalowpark in deze provincie zal het hele gezin goed bevallen.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl

Vakantieparken steden van Overijssel

In deze steden of dorpen van Overijssel ligt een vakantiepark. Bekijk eenvoudig welke vakantieparken nog meer in Overijssel in de buurt liggen van deze parken:


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.