vakantieparken Schiermonnikoog

Vakantieparken in Schiermonnikoog

Ooit zat het Waddeneiland Schiermonnikoog nog vast aan Friesland, tegenwoordig is het eiland een paradijs voor fietsers en wandelaars. Slecht 45 minuten met de boot en men is op het fraaie Waddeneiland. Schiermonnikoog is autoluw, alleen met een vergunning mag de auto het eiland betreden. Een huisje op een vakantiepark op Schiermonnikoog betekent genieten van rust, ruimte en natuur. Het eiland heeft een gevarieerd landschap, een uitbundige plantengroei en er verblijven  ruim 300 vogelsoorten. Het hele jaar door is het leuk om een vakantie door te brengen in een bungalowpark op Schiermonnikoog. Ieder jaargetijde heeft zijn charme en de prachtige natuur biedt een bijpassend beeld. In de zomer kan men genieten van een heerlijk dagje aan het strand, luieren of een watersport beoefenen en in de andere seizoenen kan men lekker uitwaaien tijdens een lange strandwandeling. Het leuke is dat die strandwandeling steeds langer wordt omdat het eiland aan de oostkant groeit. De vakantieparken op Schiermonnikoog hebben een centrale ligging, op deze manier kan men volledig genieten van al het moois wat het eiland te bieden heeft.

Een huisje op een bungalowpark, is een huisje midden in een natuurpark. Heel het eiland is namelijk al vanaf 1989 een Nationaal Park. Er wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan en in het Bezoekerscentrum kunnen ze alles over de natuur en cultuur van het eiland vertellen. Goed onderhouden fiets- en wandelpaden laten de volledige schoonheid van het eiland zien. Hier groeien zelfs negen soorten orchideeën en aan het strand zijn er meer dan 100 verschillende schelpensoorten te vinden. Ga ook eens wadlopen en misschien zelfs zeehonden spotten, een bijzondere ervaring voor het hele gezin. De parken op het eiland zijn zeer comfortabel en hebben genoeg faciliteiten om ook op het vakantiepark de dag leuk door te brengen. Een zwembad, sport- en spelmogelijkheden of speeltuinen zullen bij de kinderen in de smaak vallen en de wellness faciliteiten zullen de volwassenen goed bevallen. Een lekker hapje eten kan in de accommodatie, maar ook in één van de vele leuke restaurantjes. Dit maakt van Schiermonnikoog een heerlijke vakantiebestemming voor de liefhebber van de natuur, de zon, de zee en de rust.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl

Vakantieparken steden van Schiermonnikoog

In deze steden of dorpen van Schiermonnikoog ligt een vakantiepark. Bekijk eenvoudig welke vakantieparken nog meer in Schiermonnikoog in de buurt liggen van deze parken:


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.