vakantieparken Terschelling

Vakantieparken in Terschelling

Wanneer men kiest voor een huisje op een vakantiepark op het Waddeneiland Terschelling, kiest men ook voor gezelligheid. Hier worden namelijk het hele jaar door evenementen georganiseerd. Bijvoorbeeld het Oerol festival of de vele braderieën. Wanneer men kiest voor een bungalowpark op Terschelling, heeft men dus altijd wel wat te doen. Natuurlijk is er meer op dit eiland dan alleen evenementen. Denk maar een aan het 70 kilometer lange fietspad wat door de uitgestrekte duinen en polders loopt. Of de 30 kilometer lange kuststrook met heerlijk stranden, waar het hele gezin van kan genieten. Levendige stranden met mogelijkheden voor surfen of kitesurfen, een strand waar men kan paardrijden of vliegeren, of juist een heerlijk rustig strand, een strand met toezicht, het kan allemaal op Terschelling. Lekker wandelen in het natuurgebied De Noordvaarder is weer een heel ander verhaal, hier kan men genieten van de rust en de stilte terwijl men de prachtige natuur bekijkt. Dit alles heeft men bij de hand als men verblijft in een vakantiepark op Terschelling.

Natuurlijk kan men ook kiezen om een dagje op het vakantiepark te blijven. Hier zijn meestal vele faciliteiten die het verblijf zeer aangenaam maken. Een zwembad, speeltuinen of sport-en spelmogelijkheden houden de kinderen lekker bezig en eventueel aanwezige wellness faciliteiten zorgen dat de volwassenen ook goed kunnen ontspannen. Winkelen, of door de gezellige straatjes slenteren kan in één van de vele dorpjes op het eiland, bijvoorbeeld in West-Terschelling, Hoorn, West aan Zee, Lies of Oosterend. De dorpen West-Terschelling en Midsland zijn zeer levendig in de zomermaanden, met ook een bruisend uitgaansleven. De dorpen hebben veel van de historie van het eiland behouden en dat ziet men ook terug in de keuken. Typische producten sieren vaak de menukaart. Vanuit het bungalowpark kan men ook andere uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar één van de musea, zoals het wrakkenmuseum De Boerderij. Vergeet niet om de befaamde vuurtoren de Brandaris te bekijken, dit is het gezicht van Terschelling.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl

Vakantieparken steden van Terschelling

In deze steden of dorpen van Terschelling ligt een vakantiepark. Bekijk eenvoudig welke vakantieparken nog meer in Terschelling in de buurt liggen van deze parken:


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.