vakantieparken Texel

Vakantiepark in Texel

Een huisje op een vakantiepark op één van de Waddeneilanden is altijd leuk. Hier kan men genieten van brede stranden, fraaie wandel- en fietsroutes en een mooie natuur. Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland en dit eiland heeft vele aantrekkelijke vakantieparken. Hier zijn genoeg faciliteiten en activiteiten om er een leuke vakantie van te maken. Jong en oud kunnen op dit eiland activiteiten vinden die van de vakantie een onvergetelijke tijd maken. Lekker wandelen of fietsen in de fraaie natuur of relaxen aan het strand of bij het huisje. Ondanks de rust en ruimte die men op de eilanden kan vinden, zijn er ook bruisende plaatsjes. Bijvoorbeeld de hoofdplaats Den Burg en het gezellige De Koog. Hier vindt men vele winkels, terrassen, eetgelegenheden en een levendig uitgaansleven. Maar het eiland heeft ook bijna 30 kilometer Noordzeestrand, waar het heerlijk is om te vertoeven. Een lange strandwandeling, of genieten van de zon of de watersportactiviteiten. Zwemmen in de zee kan natuurlijk ook en als men liever in zoet water zwemt, dan biedt het zwembad op het bungalowpark uitkomst.

Op Texel zijn er in de zomermaanden een aantal braderieën, hier kan met leuke aankopen doen of genieten van de sfeer en de hapjes. Bij het Ecomare komt men alles te weten over de natuur op de Noord- en Waddenzee, de kinderen zullen een uitstapje hier naartoe geweldig vinden. Of ga eens kijken bij het Schipbreuk- en Juttersmuseum, hier kan men bijzondere onderdelen vinden van gestrande schepen of andere artikelen die gevonden zijn op het strand. Soms worden er ook nog spannende verhalen bij vertelt. Een verblijf op een vakantiepark op Texel biedt dus meer dan alleen maar strand en zon, hoewel dit natuurlijk ook zalig is. Maar er zijn genoeg opties om vanaf het park leuke uitstapjes te maken, om aan het eind van de dag weer voldaan in de bungalow of andere accommodatie terug te komen.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl

Vakantieparken steden van Texel

In deze steden of dorpen van Texel ligt een vakantiepark. Bekijk eenvoudig welke vakantieparken nog meer in Texel in de buurt liggen van deze parken:


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.