vakantieparken Utrecht

Vakantieparken in Utrecht

Utrecht ligt in het midden van Nederland en heeft een zeer gevarieerd landschap. Het lijkt wel of alles hier een beetje bij elkaar komt. Een verblijf in een vakantiepark in deze provincie heeft dan ook talrijke mogelijkheden. Er zijn veel natuurgebieden met prachtige heidegebieden, bosrijke omgevingen en stuifzanden. De Utrechtse heuvelrug is hier een goed voorbeeld van. De Vechtstreek echter heeft weer een hele andere uitstraling: groene weilanden met sloten, riviertjes en karakteristieke dorpjes. Beide bieden een prachtig wandel- en fietsgebied. Kastelen en molens tekenen het beeld en rond de rivier de Vecht schitteren de rozentuinen en de buitenplaatsen. Vanaf het bungalowpark heeft men genoeg keus voor een leuk uitstapje. De watersporters kunnen hun hart ophalen bij de Vinkeveense Plassen en rond Woerden stralen tal van verdedigingswerken het roerige verleden uit. Het Groene Hart laat een stukje oer Hollands landschap zien. Een huisje op een vakantiepark in Utrecht geeft de gasten de mogelijkheid om zo van het heden in het verleden te stappen.

Vanaf het bungalowpark is het ook leuk om de omliggende steden te bezoeken: Zeist, Amersfoort, maar natuurlijk ook de hoofdstad van de provincie. Het heeft de gelijknamige naam en is één van de oudste steden van Nederland. Wandelend langs de mooie grachten van de stad kan men veel bezienswaardigheden ontdekken. Leuke winkels in overvloed en gezellige terrassen en andere horecagelegenheden om uit te rusten of een hapje te eten. Musea genoeg en ook de Dom in Utrecht is een bezoek waard. Het sprookjesachtige Kasteel de Haar ligt bij Haarzuilens, maar ook Kasteel Drakestein en Paleis Soestdijk liggen in deze provincie. Na alle indrukken en activiteiten is het goed vertoeven in de bungalows. Hier vindt men nog een extra scala aan mogelijkheden. Lekker spetteren en spatteren in het zwembad, uitleven bij de sport- en spel mogelijkheden, lekker relaxen bij de wellness faciliteiten of gewoon even bijkomen in het comfortabele huisje op het vakantiepark.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl

Vakantieparken steden van Utrecht

In deze steden of dorpen van Utrecht ligt een vakantiepark. Bekijk eenvoudig welke vakantieparken nog meer in Utrecht in de buurt liggen van deze parken:


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.