vakantieparken Zeeland

Vakantieparken in Zeeland

Zeeland is de provincie van het water. Het water is de geschiedenis van deze provincie, maar ook de toekomst. Nergens in Nederland heb je zo veel mogelijkheden voor watersport, maar ook nog eens zoveel kustgebied. Hier kan men kiezen of men een dag aan de Noordzeekust wil doorbrengen of bijvoorbeeld aan het Grevelingenmeer. Sommige bungalowparken zijn in de luxe positie dat ze vlak bij beide liggen. Maar ook de andere vakantieparken hebben over het algemeen een gunstige ligging, bij het water of in een prachtig natuurgebied. Zeeland bestaat uit meerdere eilanden, die dankzij de beroemde Deltawerken met elkaar verbonden zijn. Neem eens een kijkje bij de bijzondere stormvloedkering en het waterpark Neeltje Jans, dit is leuk voor het hele gezin. Ieder eiland heeft zijn eigen stijl: Tholen is rust, ruimte en misschien een beetje terug getrokken. Schouwen-Duiveland heeft mooie stranden en karakteristieke dorpen en Walcheren staat bekend om zijn prachtige natuur. De parken zijn een perfecte uitvalbasis om deze bijzondere regio te verkennen. Dit kan op verschillende manieren: met de fiets, wandelend of met de auto.

De hoofdstad Middelburg met zijn grachten leent zich uitstekend voor een middag winkelen, Vlissingen is een mooie mix van historie en moderne architectuur en het fraaie Zierikzee mag ook niet overgeslagen worden. Daarnaast kent de provincie ook nog tal van gezellige kleine dorpen en bruisende badplaatsen. Zelfs een uitstapje naar België is mogelijk. Natuurlijk heeft het vakantiepark ook genoeg te bieden voor een dag vermaak, de faciliteiten op het park of de ligging aan de zee of Grevelingenmeer staan garant voor een heerlijke vakantiedag. Of men nu wil zwemmen in het zwembad op het bungalowpark of liever aan de sport- en spel activiteiten mee doet, het kan allemaal. Lekker luieren aan het strand is natuurlijk ook een mogelijkheid. Op het bungalowpark of in de omgeving is meestal genoeg te doen, sportieve activiteiten zoals duiken, surfen, vissen of varen. Maar men kan ook genieten van de wellnessfaciliteiten of lekker met een boek op het terras voor het huisje. Zeeland heeft meer zonuren dan de rest van Nederland, dus de kans dat men lekker van het zonnetje kan genieten is groot. Aan het eind van de dag is het nagenieten tijdens een heerlijke maaltijd, op het vakantiepark of in het restaurant. Met zoveel water in de buurt, is de menukaart natuurlijk rijkelijk gevuld met verse vis en schelpdieren.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl

Vakantieparken steden van Zeeland

In deze steden of dorpen van Zeeland ligt een vakantiepark. Bekijk eenvoudig welke vakantieparken nog meer in Zeeland in de buurt liggen van deze parken:


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.