vakantieparken Tirol

Vakantieparken in Tirol

Tirol is een deelstaat van Oostenrijk. Waarschijnlijk voor de meesten geen onbekende naam, zeker niet in verband met de wintersport. Tirol is namelijk rijk aan wintersportmogelijkheden omdat het midden in het Alpengebied ligt. Een huisje op vakantiepark in deze regio is dan ook voor alle jaargetijden een aanrader. Zelfs in de zomer blijft op de hoogste toppen de sneeuw liggen en skiën op de gletsjers is vaak tot ver na het winterseizoen mogelijk. In de skidorpen vindt men meestal de Oostenrijkse ‘gemütlichkeit’, mooie en moderne pistes en heerlijk eten. In de zomer veranderen de winterparadijzen naar groene landschappen, die veel voor de gasten van de vakantieparken in petto hebben. Talloze zomersportmogelijkheden, mooie meren om te zwemmen of te watersporten en een groot aanbod aan natuur en cultuur. De bungalowparken zelf hebben meestal ook nog een extra aanbod aan faciliteiten en activiteiten zodat er van verveling echt geen sprake kan zijn.

Er zijn in de omgeving van het bungalowpark meestal wandelroutes voor beginners, maar ook voor ervaren klimmers. Ook wat de fietsers betreft kan men alle kanten op, gewoon een ontspannend fietstochtje of een uitdagend mountainbike parcours. Of ga eens lekker varen, zeilen of surfen op het meer. Ook de visliefhebber kan met een dergelijk groot aanbod aan water hier goed terecht. Of men nu kiest voor zwemmen in het meer of in het zwembad op het vakantiepark, in beide gevallen zullen de kinderen genieten van de waterpret. Of ga met ze naar de steenbokken kijken in het groene Kaunertal. Kajakken, raften of andere spectaculaire uitdagingen behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Een uitstapje vanaf het bungalowpark naar een mooie stad kan ook. Denk hierbij maar eens aan het fraaie Innsbruck met zijn keizerlijke grafmonument. Of pak hier een ritje met de indrukwekkende Hungerburgbahn. Burchten en kastelen zijn er in deze regio ook genoeg te vinden. Een vakantiepark in Tirol is gewoon een bestemming waar iedereen van geniet.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.