vakantieparken Vorarlberg

Vakantieparken in Vorarlberg

Vorarlberg is het meest westelijke deel van Oostenrijk, het ligt dichtbij de buurlanden Duitsland, Zwitserland en Liechtenstein. Klein in omvang, maar groot in mogelijkheden. Wanneer men hier een huisje op een vakantiepark huurt, verblijft men te midden van een schitterende natuur en een flinke dosis cultuur. Vorarlberg wordt in de zomer voornamelijk bezocht voor de prachtige natuur en het berglandschap waar vele mogelijkheden zijn voor outdoor activiteiten. In de winter ontpoppen de gezellige dorpjes zich tot ware skioorden en is het gebied een populaire wintersportbestemming. Zelfs de Koninklijke familie is regelmatig in Lech te vinden. Bregenz is de hoofdstad van de deelstaat en hier kan men leuk winkelen en een stukje historie proeven. De stad is ruim 2000 jaar oud en ligt aan de Bodensee. Dit meer leent zich natuurlijk ook uitstekend voor verschillende watersporten of wandelen en fietsen rondom het meer. Wanneer men op een vakantiepark verblijft, is dit ook een prima uitvalsbasis voor het maken van mooie tochten. Ook is het vaak mogelijk om in de winter vanaf het bungalowpark zo de pistes te betreden. Of ze liggen zeer dichtbij. Het skigebied is gericht op kwaliteit en de verschillende gebieden hebben veel bergtoppen van meer dan 1000 meter.

Een huisje op een vakantiepark in Vorarlberg is een bestemming voor iedereen. De diverse musea in dit gebied hebben meestal een speciaal programma bedacht waar het hele gezin van kan genieten, dus ook de kinderen beleven hier veel plezier aan. Maar een bomenklimparcours of een avonturenparcours zal zeker ook in de smaak vallen. Zowel in de zomer, als in de winter zijn er veel sportieve mogelijkheden, op het park en daarbuiten. Lekker ontspannen en niets doen, dat mag natuurlijk ook. Met een spannend boek in de zon aan het water of bij de wellness faciliteiten op het bungalowpark of in de omgeving van het hiervan. Waar men ook voor kiest, met een huisje op een vakantiepark in Vorarlberg kan iedereen wel iets vinden wat past bij zijn of haar vakantiewensen.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.