vakantieparken Catalonië

Vakantieparken in Catalonië

Catalonië is een regio in Spanje, in het noordoosten en aan de kust van de Middellandse Zee. Een vakantiepark in deze omgeving betekent de nabijheid van 580 kilometer kustlijn. Een ideale plek dus voor de strandliefhebber. Costa Brava, Costa del Maresme, Costa del Garraf en Costa Daurada, het valt allemaal onder Catalonië. Een bestemming waar men het hele jaar kan genieten en waar men een groot deel van het jaar de beschikking heeft over een heerlijke zon. Lekker luieren met een spannend boek bij het huisje op het bungalowpark of op het strand of sportief bezig zijn met de vele sport- en spel faciliteiten op het vakantiepark of in de omgeving. Er is water genoeg hier in de vorm van de zee of in één van de waterparken en de bungalowparken hebben meestal wel een zwembad. Even genoeg gespetterd en toe aan een uitstapje?

Barcelona is de hoofdstad van de regio en deze sfeervolle stad is zeker een bezoek waard vanaf het vakantiepark. In Barcelona kan men slenteren over de Ramblas, winkelen tot men er bij neer valt of lekker tapas eten. Maar vergeet de bezienswaardigheden niet. Barcelona heeft talloze plekken waar men echt even een kijkje moet nemen, zoals de Sagrada Familia en Park Cruel en de andere werken van Gaudi of het Picasso museum. Het bijzondere dorp Poble Espanyol is ook een aanrader. Breng ook een bezoek aan het oudste deel van de stad: de Gotische wijk ‘Barri Gotic’ of neem een rondleiding in het stadion van de voetbalclub FC Barcelona. Voor de sportieve vakantieganger is er ook genoeg te doen. Behalve de mogelijkheden op het park kan men in Catalonië duiken, golf spelen, parachute springen, rotsklimmen, zeilen en zelfs skiën. Catalonië is een veelzijdige regio die goed op de toerist is ingespeeld en dus een heerlijke plek om een vakantie door te brengen op een vakantiepark.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.