vakantieparken Graubünden

Vakantieparken Graubünden

Graubünden ligt in het zuidoosten van Zwitserland en grenst aan Oostenrijk, Italië en Liechtenstein. Een vakantie in Graubünden wordt door veel toeristen niet direct gekozen maar een verblijf op een vakantiepark in Graubünden biedt vele wandelmogelijkheden, waar de natuurliefhebber van kan profiteren. Er zijn vele kabelbanen die je naar prachtige punten brengen met fantastische uitzichten. Het Zwitserse kanton Graubünden staat bekend om haar indrukwekkende natuur en de rust. Er wonen weinig mensen in het gebied vanwege de ruige natuur. Door de inwoners wordt soms ook Engels gesproken naast de talen Italiaans en Duits. De grootste steden St. Moritz en Chur zijn vanuit een vakantiepark in Graubünden te bezoeken. 

Gebied Graubünden

De Piz Bernina is een imposante alpentop van meer dan 4.000 meter. Het gebied heeft net als de provincie Friesland veel water, er zijn wel 615 meren. Ook het huis van Heidi is te bezoeken in het Heididorp in Maienfeld. Verder is de treinrit van de Rhätische Bahn ook een leuk uitstapje om te doen vanuit je bungalowpark in Graubünden.

Toon meer informatie Toon minder informatie

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.