vakantieparken Weekend

Weekendje weg vakantiepark

Even een weekendje weg, dan is verblijven in een vakantiepark een heerlijke optie. Ongeacht jouw plannen is een weekend vakantiepark de ideale manier om uit te rusten. In Nederland heb je een zeer uitgebreide keuze uit vakantieparken en bungalowparken. De parken liggen verspreid over Nederland, waardoor je eenvoudig het ideale weekendje weg vakantiepark kunt vinden. Kies jij voor een weekendje weg midden in de natuur, in het bus of toch aan de kust? Combineer een verblijf bijvoorbeeld met een dagje naar een Nederlandse stad zoals Maastricht, Amsterdam of Groningen. Vind hieronder direct jouw perfecte weekendje weg.

Verblijven in een vakantiepark

Op het vakantiepark en in de omgeving van het park is vaak onwijs veel te doen. Bezoek bijvoorbeeld leuke dorpen in de buurt, of ga met kinderen op pad naar de dierentuin of een plek waar zij heerlijk kunnen spelen. Naast de omgeving verkennen met de auto kun je vaak ook fietsen huren. Hiermee verken je sneller de omgeving en bovendien kun je vaak op plaatsen komen waar een auto niet mag en kan komen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een bezoek aan de Nederlandse kust, waar je naast zwemmen in zee ook kunt surfen, vliegeren en zandkastelen kunt bouwen. Vermaken doe jij jezelf echt wel tijdens een weekendje weg.

Een comfortabele bungalow of een huisje huren

Een weekendje verblijven in een vakantiepark, dan zul je in vrijwel alle gevallen slapen in een vakantiehuisje, bungalow of chalet. Deze volledig ingerichte huisjes zijn de ideale plek om even tot rust te komen en er bovenal even tussenuit te zijn. Tijdelijk even niet nadenken over werk en andere zaken die thuis spelen. Mocht je toch verbonden willen blijven, in de meeste vakantieparken is draadloos internet aanwezig. Zo plaats jij tijdens jouw weekendje weg vakantiepark eenvoudig foto’s op Facebook of een van de andere sociale media. Ideaal! Ga je liever een midweek weg, een week weg of twee weekjes er tussen uit? Wijzig dan de periode.

Toon meer informatie Toon minder informatie
2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
24-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.